Storslått åpning av hallen

Etter intenst arbeid over lang tid var det en lettet og lykkelig gjeng som kunne se tilbake på den storslåtte åpningen.

Det ble en flott, høytidelig og verdig markering av at mange dugnadstimer var gjennomført. Endelig kunne vi vise frem den flotte hallen vår. En hall som er tilpasset trening, turnering, trim og sosialt fellesskap. I tillegg finnes et avskjermet kontor og møterom med muligheter til litt kaffetrakting og oppvarming av mat.

At mange kom og var med på åpningen var hyggelig. Det var flott å kunne vise frem alle støttespillerne våre og få vist hvor mange som har hjulpet til på veien mot en ferdig bordtennishall. Vi er stolte av å bo i en by med så mange velvillige og positive mennesker.

Artikkelen fortsetter under bildene-helt til bunnen


Vi er også stolte av å kunne presentere en hjemmeside som har som målsetting å være informativ og funksjonell for både medlemmer, presse og resten av bordtennisnorge. Vi lover å oppdatere siden med nyheter og nyttig informasjon, så vi oppfordrer alle til å ta turen innom www.notoddenbtk.no så ofte de kan. Legg den gjerne inn som startside

Selve åpningen ble som planlagt gjennomført av ordfører Lise Wiik, generalsekretæren i forbundet, Svenn-Erik Nordby og ikke minst vår velgjører fabrikksjef Arild Rudnick Hagen.

Vi var også glade for at vi kunne vise frem Dinos veggmaleri på åpningskvelden. Dette unike maleriet som er laget spesielt for klubben vår setter vi stor pris på, og regner med at det ikke er så mange bordtennisklubber i Norge som har sin helt egen kunstner til disposisjon.

Klubbens spillere fikk også vist seg frem for folket, og Steinar hadde sørget for at de fleste slagteknikker ble vist frem. Det var også moro å vist frem roboten vår som vi allerede har hatt mye glede av.Kakebordet må jo nevnes, det imponerte alle med mange fantastiske kaker. Den flotte marsipankaken med bilde av en del av klubbens medlemmer gjorde stor lykke og var kjempegod.  Kaffe og kakeavdelingen var flott og praktisk arrangert slik at alle fikk forsynt seg uten å vente i kø så lenge. Takk til alle kakebakere!
Denne dagen er vi stolte av. Den ble like høytidelig og flott som vår hall fortjener. Vi synes en så super hall fortjente så mye oppmerksomhet som den fikk, og er helt enig med forbundet som mener den er en av landets flotteste! Den vil fylles av flotte barn og voksne som tar vare på hverandre og støtter hverandre på veien mot mye morsom bordtennis fremover.

Noe av det morsomste med kvelden var at det var åpenbart at folk kom i stemning og hadde ordentlig hyggelig. Stemningen ble nok for mange satt da de ble møtt av den trivelige jentejengen som ønsket velkommen. Kake og bordtennis passet visst alle fra de yngste til de eldste. Flere som aldri hadde tatt i en racket fikk prøve seg og ga beskjed om at dette falt i smak. Velkommen tilbake til trening, sier vi!!

Ikke minst var det en strålende og opplagt Lise Wiik som også satte glans på arrengementet ved å bruke ordførerkjedet.

Leder, Frode, mottok på vegne av klubben et flott diplom fra forbundet ved Svenn-Erik for at vi har bygget en super(topp-3)-hall.

Takk til Karl Arne for flott gjennomføring og program! Et fabelaktig arrangement som oser av deg (les: kvalitet)

Takk til alle velvillige mammaer, pappaer og besteforeldre som gjorde en innsats for at dagen ble så flott!

Klubbens medlemmer var stort sett opptatt på annet vis, så fotografering kom litt i bakleksa. Har noen bilder fra åpningen vi kan få lov til å publisere på siden vår, tar vi med glede i mot flere bilder. Bildene som pynter artikkelen har Trond Kaasa i Telen og Kjell Aulie i Varden vært så snille å latt oss få bruke. Takk!

Det kommer mer i form av video og bilder etter hvert.. følg med i Galleriet!!

Les artikkel i Telen
Les artikkel i Varden